Bar-ends Alpina trial

Bar-ends Alpina trial

Bar-ends Alpina trial

Bar-ends Alpina trial

Geplaatst op 22-8-2024 door Sander van den Berg

Helaas moeten we melden dat de originele bar-ends van de Alpina Trial in de kleuren geel, rood en zwart opnieuw zijn uitgesteld en nu pas halverwege oktober worden verwacht. Dit is erg vervelend, aangezien we al maanden wachten en er veel vraag is naar deze bar-ends.

Ook wij ervaren hinder door dit uitstel, vooral bij het netjes opknappen van onze tweedehands fietsen. We moeten nu ook met alternatieven werken en willen dit graag met u delen.

Voor de Alpina Trial 24 en 26 inch waren de originele bar-ends eigenlijk nooit beschikbaar in de aftersale, dus zou je in elk geval een alternatief moeten kiezen. Wij raden de zwarte M-Wave bar-ends aan. Ze zijn stevig, passen bij elke kleur fiets en worden geleverd inclusief stuurdoppen.



Zie hier de zwarte alternatieve bar-ends voor de 24 en 26 inch Alpina Trial

Voorbeeld bar-ends Alpina Trial

Voorbeeld hoe dit staat op een 24 inch Alpina trial

Voor de 16 t/m 22 inch fietsen zijn er helaas niet veel alternatieven. Je kunt ervoor kiezen om de originele bar-ends op te schuren en ze met een spuitbus in een vergelijkbare kleur opnieuw te spuiten. Voor de populaire kleur Space Black Matt raden we zilveren bar-ends aan. Hoewel de aansluiting op het stuur iets dunner zijn dan het origineel, waardoor je de handvatten en handrem iets moet verschuiven, past dit toch prima bij de fiets?

Alternatieve Bar-ends Alpina Trial fietsen
Voorbeeld hoe dit staat op een 22 inch Alpina trial

Deze alternatieve bar-ends kunt u hier bestellen

Mocht u tegen een probleem aanlopen waar u geen oplossing voor weet, zoals een niet-leverbaar onderdeel dat u snel wilt vervangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en helpen u verder. Met jarenlange ervaring in het opknappen van fietsen staan wij voor u klaar.



 
bar ends, bar-ends, alpina trial,

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!