Originele fietsbel Alpina

Originele fietsbel Alpina

Originele fietsbel Alpina

Originele fietsbel Alpina

Geplaatst op 28-8-2024 door Sander van den Berg

Het is altijd vervelend wanneer een geliefd product niet meer leverbaar is, en helaas moeten we dit nieuws delen over de originele fietsbel van Alpina. Deze bel, met het kenmerkende Alpina-logo in de kleur zwart, is al tijden niet meer verkrijgbaar. En tot onze spijt moeten we ook melden dat de situatie niet snel zal veranderen.

Ondanks dat we recentelijk een nieuwe voorraad fietsbellen binnen hebben gekregen, heeft de leverancier een fout gemaakt. De nieuwe fietsbellen zijn namelijk geleverd zonder het Alpina-logo. Dit betekent dat de bel er simpelweg minder aantrekkelijk uitziet dan het origineel. Helaas is het niet mogelijk om losse logo’s na te leveren, waardoor we met een bel zitten die niet helemaal aan de verwachtingen voldoet.

Daarom hebben wij besloten om een universele zwarte bel aan onze webshop toe te voegen. Deze bel komt qua uitstraling het dichtst in de buurt van het originele ontwerp en heeft als bijkomend voordeel dat hij zelfs iets voordeliger is.

Voor diegenen die toch graag een originele Alpina fietsbel willen, hebben we nog wel een alternatief: de witte Alpina fietsbel met logo. Deze is nog wel beschikbaar en biedt de kwaliteit en uitstraling die je van Alpina gewend bent.

De alternatieve fietsbel kunt u hier vinden

fietsbel, alpina fietsbel zwart, zwarte alpina bel

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!